Monedă
0754308781
Alba Iulia
info@imobiliare.org.ro

Agenții Imobiliare Alba

Agenții Imobiliare Alba

Agenții Imobiliare Alba, prezentare și informații despre agențiile imobiliare din județul Alba. În această secțiune veți găsi numerele de telefon ale agenților, adresa de email și profilul cu anunțurile publicate pe Imobiliare Alba.

CUM POT CREA UN PROFIL PENTRU COMPANIA MEA?

Mai jos aveți câteva detalii despre modul în care puteți crea un profil pentru compania Dvs. și care sunt avantajele după crearea unui cont de agenție.

1. Crearea unui cont

Accesați butonul „Adaugă Anunț” și veți fi direcționat către pagina de logare/înregistrare a website-ului. Trebuie doar să adăugați un nume de utilizator, o adresă de email și să alegeți ce cont doriți să creați – agent, agenție imobiliară sau cumpărător.

2. Administrarea contului

În panoul de administrare al contului Dvs., veți găsi opțiuni de editare cont, adăugare anunțuri imobiliare, editare anunțuri sau adăugare detalii despre agenția Dvs. În cazul în care ați uitat parola de logare, aveți optiune de resetare a parolei.

3. Avantaje și oportunități

Agenții sau agențiile imobiliare, își pot promova ofertele în mod gratuit. De asemenea, în panoul Dvs., de administrare aveți posibilități de adăugare număr de telefon, website-ul companiei Dvs., conturile de pe rețelele de socializare și multe alte oportunități.